Be2 Analysis: Beste internet dating service? Hoe werkt be2.nl?

Be2 Analysis: Beste internet dating service? Hoe werkt be2.nl?

Dat daten in Nederland niet altijd also makkelijk are, dat weten de meeste mensen wel. Iedereen was druk satisfied werk, hobbys en misschien wel kinderen of de zorg voor familieleden. Daarnaast try de stap om de kroeg in te gaan en iemand te zoeken waar je misschien een match mee hebt groot. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel online datingwebsites te vinden, zoals Be2, waar het een stuk makkelijker is actually om iemand te leren kennen en wat leuks af te spreken.

Be2 online dating solution werkt fulfilled een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. home de vragen in deze examination zo eerlijk mogelijk te beantwoorden krijgen zij een goed beeld van wie jij curved en waar je naar op zoek bent. Vervolgens krijg jij suggesties te zien van andere leden perish allen passen bij de resultaten uit de examination.

Wanneer jij bijvoorbeeld een heel available persoon curved, en dit ook zoekt in een lover, zul je dus geen leden in de suggesties tegenkomen die erg gesloten zijn. Hierdoor kun je de datingsite ook meer zien als een web site gespecialiseerd in relatiebemiddeling, in plaats van relationship. Be2 dating was er voor heteros, homoseksuelen en alleenstaande ouders in Nederland.

Hoe werkt het aanmelden?

dating sims for ds

Je kunt je via de website van be2.nl aanmelden, maar ze hebben ook een software perish je kunt gebruiken. De application was te downloaden voor zowel fruit als Android gebruikers. Nadat je de basisgegevens hebt ingevuld en je hebt aangemeld, krijg je de persoonlijkheidstest te zien.

Doordat deze examination voor het overgrote deel bepaalt welke andere leden jij te zien krijgt, doe je er goed aan alles naar waarheid in te vullen. Nadat de examination klaar are heb je nog de mogelijkheid een aantal fotos van jezelf te uploaden en daarna kan jouw zoektocht beginnen! Be2 zal automatisch de leden laten zien pass away het beste bij jou passen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Zowel de inschrijving als het doen van de persoonlijkheidstest zijn gratis bij be2. Ook het verkennen van de website of de app kun je gratis doen, echter zal je dan niet back veel te zien krijgen. Dit komt, omdat betaalde leden hun profiel en profielfoto af kunnen schermen, zodat alleen andere betaalde leden deze te zien krijgen. Heb je een betaald lidmaatschap, dan zijn er veel mogelijkheden.

Be2 advanced functies

trump dating service

 • Je kunt alle profielen zien, inclusief de fotos
 • Onbeperkte berichten sturen en ontvangen
 • Je ziet oproepen, en kan deze ook zelf sturen
 • Je kunt gebruik maken van wetenschappelijk day, waardoor je alleen de leden ziet die speciaal voor jou zijn uitgekozen aan de hands van je persoonlijkheidstest
 • Je krijgt gegarandeerd 10 matches, wanneer dit niet het geval was kun je (deels) je geld terugkrijgen van de website
 • Wat zijn de kosten?

  En lidmaatschap neem je bij be2 af per maand. Wel is het zo dat, wanneer jij voor 12 maanden een lidmaatschap koopt, dit goedkoper uitvalt dan wanneer je het telkens maar voor ??n maand doet. Je betaalt found het lidmaatschap onder andere voor de psychologische voorkennis, het koppelen aan andere leden home middel van de test en voor de beveiliging van de web site.

  Prijzen per maand be2 dating

 • 3 maanden voor ?49,90 per maand
 • 6 maanden voor ?24,90 per maand
 • 12 maanden voor ?15,90 per maand
 • sugar baby websites canada

  Hoe spot het satisfied de veiligheid?

  Uiteraard is de veiligheid van een datingwebsite als be2.nl ontzettend belangrijk. De websites was altijd bezig met het controleren van de verschillende profielen. Dit gebeurt erg precies en found de give, dus niet door een geautomatiseerd systeem. Zien zij een profiel dat nep try, dan wordt deze direct verwijderd.

  Zo voorkomen ze dat jij satisfied een nep profiel in gesprek raakt, waar je uiteindelijk helemaal geen afspraak mee kunt hebben. Ook beschikt de site over een beveiligde SSL-verbinding. Deze verbinding zorgt ervoor dat niet alleen je profiel op de internet site, maar ook al je persoonsgegevens beschermd zijn.

  Wil je liever iets meer confidentiality, dan try dat ook mogelijk. Je kunt er als betaald lid namelijk voor kiezen je profielfoto onzichtbaar te maken voor niet-leden, maar ook voor leden. Zij kunnen je fotos dan pas zien wanneer jij ze daar toestemming voor hebt gegeven. Om daar toestemming voor te krijgen zou een lid dus eerst came across je connected moeten komen doorway je een bericht te sturen.

  Zo lang jij er geen goed gevoel bij hebt, of geen match voelt, hoef jij je fotos dus niet openbaar te zien. En omdat jij je fotos ook kunt afschermen voor niet-leden heb je nooit last van pottenkijkers. Zij zien een vervaagde foto en je profielnaam, waardoor je zelf volledig anoniem blijft.

  FAQ Be2 matchmaking

  Hoe werkt het aanmelden?

  Je kunt je via de website van be2.nl aanmelden, maar ze hebben ook een software perish je kunt gebruiken. De app are te downloaden voor zowel Apple als Android os gebruikers. Nadat je de basisgegevens hebt ingevuld en je hebt aangemeld, krijg je de persoonlijkheidstest te zien. Klik hier om je aan te melden.

  Wat zijn goede be2 matchmaking alternatieven?

  Voordat je een datingsite kiest was het altijd fijn om te kijken wat er nog meer beschikbaar is. Daarom kun je hier be2 vergelijken met alle andere datingsites in Nederland.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *